Relatia biunivoca indubitabila

Credinta e cordonul nostru ombilical. Cand te nasti ti se taie cordonul ombilical . Astfel apre un prim castig: independenta fizica.Ramane insa cordonul spiritual, acea legatura cu Dumnezeu, in orice clipa si in orice situatie. Noi nu-l vedem, dar bineinteles ca exista. E “antenuta” cu care ne putem conecta la lumea cu adevarat dreapta, curata si buna, la viata frumoasa si plina de bogatie spirituala.

Negarea existentei acestei legaturi e totuna cu negarea existentei noastre: e ca o parte din noi, asa cum  sunt toate membrele,organele,componentele fizice, fiecare cu rolul sau bine definit, in conexiune unele cu altele.

Aceasta conexiune este biunivoca de la sine. Nu poti nega ceva ce face parte din tine; cum ai putea sa negi existenta inimii atat timp cat nu ai putea trai fara inima?!

Unii vad in aceasta conexiune  legatura cu Dumnezeu primordialul; ferice de ei, nu vor gresi niciodata, nu vor fi tradati niciodata, vor avea mereu de invatat si evoluat.

Altii o neaga din rasputeri, cu argumente efemere. Mai devreme sau mai tarziu isi vor da seama ca au gresit alegerea, dar este timp pentru fiecare sa ajunga unde trebuie.

Acesta de fapt e cerul din noi, infinit si de nepatruns, dar mereu cu bratele deschise si pavaza pentru incercari.

Inconstient mentinem aceasta relatie biunivoca, pentru ca tocmai indoiala lasa semne de recunoastere a ei.

De partea cealalta insa dragostea, daruirea si sustinerea sunt maxime, cu fiecare zi mai puternice. Intentia este de a nu fi niciunul dintre noi pierdut in haul ignorantei, al cetii sufletesti, al irosirii timpului pretios.

Presupunand ca nu am constientizat aceasta legatura si vrem sa o implementam in viata noastra de acum inainte sunt anumiti pasi de urmat, dar pe care trebuie sa-i facem cu toata convingerea, increderea, daruirea  si dragostea. Astfel rezultatele nu vor inceta sa apara, la inceput firave, abia simtite, pentru ca apoi sa simtim cum relatia devine profunda, imensa, inaltatoare.

Intinde mana, ridica mintea si gandul sus, unde totul este lumina si liniste, frumos si bucurie. Oare nu pentru toate acestea nazuim?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s