Între

Unele zile sunt atât de frumoase, că aș vrea sa le pun pe „repeat” la plus infinit. O zi din acestea îmi umple sufletul de bucurie, mă înălță, mă face să văd totul frumos și bun, colorând pastelat totul în jur.

Unele zile sunt atât de dureroase că aș vrea să le duc la minus infinit, să nu mi le mai amintesc și să nu mai întâlnesc nici măcar una asemenea ei.

„Între”ele stă așezat relaxat banalul, obișnuitul, repetabilul, zilelor de mijloc, care trec doar parcă pentru a bifa fila din calendar, fără spectaculos ori remarcabil. E doar simpla trecere a energiei zilei de azi sperând că ea va fi încă o zi de pus pe „repeat” la plus infinit!

„Între” e doar așteptarea zilei frumoase, care se ascunde și se vrea descoperită. Zilele au hotărât să ne jucăm de-a v-ați ascunselea vieții, undeva într-un labirint al cotidianului, între așteptare și plecare. A zilei de mâine, a zilei de ieri, între lacrimi și zâmbete, între bucurii și dureri, între chicote și tăceri.

Între timp ascult Faouzia, descoperind frumusețea lui azi.

https://youtu.be/BwQa0XpylUA

11 gânduri despre „Între”

 1. Zilele frumoase ne scot din anonimat, ne fac frumoși și înfrumusetam in jur. Și cred că merităm frumusete! ” …între lacrimi și zâmbete, între bucurii și dureri, între chicote și tăceri.” Mulțam 😘❤️

  Apreciat de 1 persoană

 2. Frumoase, nobile, profunde gânduri, exprimate în videoclip si-n rânduri !
  Suntem închisi în globul de cristal albastru,
  O lacrima ce graviteaza-n jurul unui astru.
  Neputinciosi închisi între pereti de sticla mata,
  Speram ne-ncrezatori sa se deschid-o noua poarta…
  O seara si o saptamâna învesmântata în Lumina Divina, draga Ana !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Dumnezeu a suflat un vânt frontal asupra noastră și dintr-o dată, venind din regiunile estice ale invadatorilor unei rase nedefinite a mers cu hotărârea de a supune țara noastra și, ușor, fără luptă au confiscat-o cu forța; i-au îndepărtat pe cei care a condus-o și apoi au ars orașele fără milă, au distrus templele zeităților și au maltratat populația cu o cruzime extremă, măcelărind oameni și luând soțiile și copiii lor în sclavie. – Flavius Josèphe –

   Apreciat de 1 persoană

 3. „Asezonăm” mereu cu ce-i place sufletului nostru, de data aceasta a fost o muzică frumoasă și cu „de-ale burții”, adică un mic răsfăț de duminică!
  Săptămână „asezonată” !☺

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s