Schimbarea la față

„Schimbarea la față” e una dintre marile sărbători ale creștinilor ortodocși. E cea mai convingătoare dovadă a Mântuitorului cât de frumoasă este lumea în care ne invită și pe care ne învață cum să o dobândim. E împărăția despre care ne vorbește și care e în fiecare dintre noi. Trebuie doar să găsim cheia și să deschidem poarta ei. Pentru găsirea cheii, fiecare are drumul său de parcurs și încercările sale de trecut. Important este să credem, să nu renunțăm și să fim convinși că suntem ajutați în căutarea noastră. Cred sigur că Împărăția aceasta e Împărăția iubirii, El însuși fiind iubire, de la început până la sfârșit. Tocmai de aceea iubesc atât de mult această sărbătoare, care transpune toată învățătura lui Isus într-o imagine, imagine plină de pace, de lumină, de iubire, de sens al vieții.

Sărbătoare binecuvântată, tuturor!

https://youtu.be/Q3V8J4jVtaw

15 gânduri despre „Schimbarea la față”

 1. Îți mulțumesc mult pentru acest gând sublim.!
  Întradevăr, așa cum ai spus, este nevoie ca la un momendat să ne privim fața noastră în oglinda feței Mântuitorului, apoi cu siguranță fețele noastre vor radia, vor fi sincere, vor fi pline de blândețe și nevinovăție..
  Numai bine, Ana dragă !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Un simbol superb al constientizarii metamorfozei omidei, al transformarii insesizabile zilnice, necesare fiecarui ‘bebelus’ nascut din nou, din apa si Duh, devenit adolescent fiu & fiica de Dumnezeu, în evolutia lui spre maturitate deplina, ascultator, iubitor si împlinitor al Cuvântului AAAE.
  Sa-ti fie viata zilnic o superba sarbatoare, iar fatza sa îti fie tot mai mult stralucitoare, sa reflecte doar iubirea de viata naturala si zâmbete reale, prin Cuvântul Vietii care ne-a adus eliberare, draga Ana !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s