Draga mea dragă

Am amânat articolul acesta mult timp pentru că nu mă simțeam în stare să ridic cuvintele la înălțimea sentimentelor. Cuvintele au o importanță maximă, ele pot fi nestemate cu care împodobești, dar pot fi și pietre aruncate, cu care lovești. Cuvintele au o încărcare energetică enormă și pot influența extraordinar de mult. Tocmai de aceea, conștientă fiind, le aleg astfel încât să rezoneze cu ceea ce simt și gândesc, nu pe-alături, nu fals, nu în mod ipocrit.

Deci, dacă-ți spun „dragă ” atunci chiar simt acest lucru, iar „draga mea dragă” e doar una, prietena mea cea mai bună, suflețelul meu, iubițica mea, mândria și bucuria mea. O iubire necondiționată, reciprocă, sinceră, loială, o relație mamă-fiică ideală, cel mai mare dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu, în nemărginita sa bunătate.

Cu „draga mea dragă” lecțiile de iubire și dăruire au venit zi de zi, am învățat-o și m-a învățat, am încercat să-i fiu exemplu și îmi este exemplu, trăiesc sentimentul de mândrie, acea mândrie pozitivă, luminoasă, de-ai fi mamă și de-a primi laude pentru ce face și mai ales cum face: discret, curat, aducând frumusețea trăirii la nivel de normalitate.

Cu „draga mea dragă” împart secrete, planuri, lecturi, cunoaștere. Eu sunt vechiul ce se vrea mereu înnoit, adaptat prezentului, ea e noul ce se vrea o continuare a unei baze sănătoase, cinstite, trăite frumos.

Sunt doar un trunchi, liant între generația care a fost și generația următoare, pentru care doresc o viață mai frumoasă, mai senină, mai bună.

Fericirea mea e dependentă de sănătatea, fericirea și împlinirea ei și ea știe că undeva, în spate, doi „omuleți” o iubesc și-o susțin din tot sufletul lor, c-așa au înțeles ei, că iubirea e TOTUL .

22 de gânduri despre „Draga mea dragă”

  1. Și eu, draga mea, te-am citit de dimineață, dar am tot amînat momentul unui comentariu, ca să pot răspunde liniștită.
    Căci vreau să zic că, pînă la urmă și din tot ce știu și am trăit eu, e singura iubire necondiționată. Singura.
    Să te bucuri de această iubire și voi, una de alta, cît mai mult!

    Apreciat de 2 persoane

  2. Ce frumoasa scriitură pentru „draga ta draga”! Din orice propoziție simți dragostea, sensibilitatea și duioșia mamei. Și-i o dragoste unică, altfel, din ‘napoia ta, perpetuată spre viitor. Ce mândre sunteți! Să ne tot fiți! 😘❤️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu